Bubbelbal kopen

Wat is Bubbelbal?

Bubbelbal is een hilarisch voetbalspel overal op locatie te spelen. Iedere speler bevindt zich in een opgeblazen bal, waardoor je elkaar pijnloos omver kan kegelen! Leuk als teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Werkwijze

Bubbleball.nl zorgt voor kwaliteit en veiligheid. Ieder evenement begint met een veiligheidsinstructie en een uitleg over de spelregels. Bij ons zijn de materialen afkomstig van een ervaren en erkend leverancier van de Bubbelballen, die al drie jaar lang de materialen voor ons ontwikkelen. Door al het voorafgaande is Bubbelbal veiliger dan bijvoorbeeld het traditionele voetbal. Alles is erop gericht om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden. Tevens kunt u ervoor kiezen om een ervaren instructeur een methodische opbouw te laten verzorgen.

Bubbelbal leasen
Bubbelbal Huren

Bubbelbal op locatie

Het is mogelijk dat wij op uw locatie het spel komen opbouwen. Tevens is het mogelijk dat wij alles voor jullie organiseren op een speellocatie naar keuze, in ieder gewilde woonplaats. Vraag naar de mogelijkheden!

Kwaliteitseisen die wij belangrijk vinden:

  • Er is altijd een mondelinge of schriftelijke veiligheidsinstructie vooraf aan het evenement, zodat iedereen op de juiste manier vast zit in de bubble ball.

  • Onze beschermende pakken reiken tot boven je hoofd en tot aan je heupen voor een optimale bescherming.

  • De binnenruimte sluit aan op je lichaam door behulp van schouderbanden zit je met je rug vast tegen de achterkant van een bubble ball.

  • In de binnenruimte zijn twee handgrepen ter hoogte van je borst, waarmee je het pak op de juiste hoogte houd.

  • Er is altijd reparatiemateriaal aanwezig om zachtere ballen te repareren.