Bubbleball

Bubbelbal in Breda

Speel dit hilarische voetbalspel in Breda, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat lachwekkende momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. Te spelen vanaf 12 personen. Bekijk onderaan deze pagina voor de veelgestelde vragen.

Bubbelbal op locatie Huren

Organiseer uw eigen locatie in Breda

Bubbleball is verplaatsbaar en op vele locaties in Breda te spelen. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om al onze activiteiten op uit te voeren. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is, objectvrij is en met een  afmeting van van ongeveer 15 bij 25 meter. Wij komen graag naar u toe!

Bubbelbal Huren op Locatie

Bij onze partner in Breda

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt. Ook in Breda kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen. Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren.

Veel gebruikt outdoorlocatie door klanten:
Aan de Irenestraat in het Sonsbeeckpark

Veel gehuurde indoorlocatie door klanten:
Sporthal Mheenpark

Bubbleball op Locatie Huren

Bekijk al onze andere activiteiten die in Breda mogelijk zijn

Outdoor Lasergamen op Locatie Huren
Archery Tag Huren op Locatie
Teambuilding Spellen Huren op Locatie
Apenkooien op locatie Huren
Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Voetbaldarten Huren op Locatie

Meest geboekte Combi-Deals met Bubbelbal in Breda

Bubbelbal is ook heel goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een evenement op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Activiteit Bubbelbal Huren
Bubbelvoetbal Huren op Locatie
Bubbelvoetbal op Locatie Huren

Veelgestelde vragen over Bubbelbal in Breda

Is Bubbelbal corona-proof?
Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

Wat zijn de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Wat krijg je allemaal bij het zelf ophalen?
Wij leveren een voetbal, elektrische pomp en een handleiding. Het vervoeren kan in een personenauto met de achterbank plat!

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk.

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen.  Voor een meerprijs van 64 euro kunnen wij een gymzaal in jullie omgeving huren. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Als wij ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen of laten bezorgen, krijgen wij er dan ook een pomp bij?
Wanneer je de materialen zelf ophaalt of laat bezorgen op jullie locatie, leveren wij naast de bubbelballen ook een schriftelijke instructie, een pomp en een voetbal. Wij leveren dus alle benodigde materialen voor jullie bubbelbal uitje!

Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is uiterlijk 24 uur van te voren, maar in overleg kan het zelfs soms op de dag zelf nog!