Bubbelbal in Rotterdam | €26,- p.p.

Speel dit hilarische Bubbelvoetbal spel in Rotterdam, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbelbal om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat lachwekkende momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. Te spelen vanaf 10 personen. Bekijk onderaan deze pagina voor de veelgestelde vragen.

€26,- p.p. is inclusief:
– Een Powerleague veld incl. boarding
– Incl. begeleiding
– 1 uur speeltijd

Bubbelbal huren op locatie

Onze bubbelvoetbal locatie in Rotterdam

Maak nu gebruik van het mooiste voetbal- en sportscomplex van Rotterdam!  Met een hypermoderne bar, 7 State of the Art boardingvelden en een luxe lounge area beschikt Powerleague over alle ingrediënten voor een onvergetelijk event.

Adres: Leningradplaats 12, 3066 SG Rotterdam
Je kunt gratis parkeren bij de locatie en er zijn kleedkamers waar je kan douchen.

Bubbelbal Huren Rotterdam

Op eigen locatie | Zelf ophalen in Rotterdam

Bubbelbal is verplaatsbaar en ook op een eigen locatie te spelen. Een park, grasveld of sportzaal zijn mogelijke locaties mits er een stroompunt in de buurt is voor het opblazen van de materialen. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat het objectvrij is met een afmeting van ongeveer 15 bij 25 meter.

Bubbelbal Huren op Locatie

Veelgestelde vragen over Bubbelvoetbal in Rotterdam

Kunnen we gratis parkeren op deze locatie in Rotterdam?
Parkeren is gratis en kan op ons terrein.

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 9 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing of 1 tegen de rest!

Kunnen wij ons omkleden en douchen op de locatie? 
Er zijn douches aanwezig in onze kleedkamers. Tevens is er een bar waar je drinken kan bestellen!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar de richtlijn is uiterlijk 4 dagen van te voren. Dan dien je ook de betaling voldaan te hebben, namelijk. Maar als je belt kan het soms zelfs nog dezelfde dag als je geluk hebt!

Als we de materialen zelf ophalen, wat zijn dan de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Waar kan ik de Bubbleballen zelf ophalen?
Dat kan in Nijmegen, Rotterdam of Breukelen bij onze afhaallocaties. Wij leveren een voetbal, elektrische pomp en een handleiding. Het vervoeren kan in een personenauto met de achterbank plat!

Kan ik de Bubbleballen makkelijk vervoeren? 
De Bubbelballen zijn helemaal vacuüm te zuigen met ons elektrische pompen die je ook mee krijgt. Een personenauto waarbij de achterbank plat gelegd kan worden is voldoende om alle materialen in te leggen. Er zijn maximaal 10 Bubbleballen op te halen in Rotterdam. Wij leveren een voetbal en een elektrische pomp erbij.