Bubbelbal in Nieuwegein

Speel dit hilarische Bubbelvoetbal spel in Nieuwegein, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbelbal om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat lachwekkende momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. Te spelen vanaf 12 personen. Bekijk onderaan deze pagina voor de veelgestelde vragen.

Bubbelbal op locatie Huren

Organiseer uw eigen locatie in Nieuwegein

Bubbelbal is verplaatsbaar en op vele locaties in Nieuwegein te spelen. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om al onze activiteiten op uit te voeren. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is, objectvrij is en met een  afmeting van van ongeveer 15 bij 25 meter. Wij komen graag naar u toe!

Bubbelbal Huren op Locatie

Bubbelvoetbal bij onze partner in Nieuwegein

Indien jezelf geen locatie hebt voor Bubbelbal, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt. Ook in Nieuwegein kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen. Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren.

Veel gebruikt outdoorlocatie door klanten:
Bij Park Oudegein

Veel gehuurde indoorlocatie door klanten:
Sporthal Merwestein

Veelgestelde vragen over Bubbelvoetbal in Nieuwegein

Wat zijn de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Waar kan ik de Bubbleballen zelf ophalen?
Dat kan in Nijmegen of in Breukelen bij onze afhaallocaties. Wij leveren een voetbal, elektrische pomp en een handleiding. Het vervoeren kan in een personenauto met de achterbank plat!

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Gelderland: €40,-
Limburg: €65,-
Noord-Brabant: €60,-
Noord-Holland: €100,-
Utrecht: €60,-
Flevoland: €80,-
Overijssel: €80,-
Zuid-Holland: €90,-
Drenthe: €140,-
Friesland: €140,-
Groningen: €140,-
Zeeland: €140,-

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing of 1 tegen de rest!

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Wij kunnen jullie adviseren. Voor outdoorlocaties weten wij in bijna elke plaats wel een geschikt speelveld. We kunnen dan ook een aggregaat meenemen voor de stroom voor een meerprijs. Voor een gymzaal of sportzaal kunnen wij je een link doorsturen, zodat je particulier kan huren, dat scheelt veel kosten!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar de richtlijn is uiterlijk 4 dagen van te voren. Dan dien je ook de betaling voldaan te hebben, namelijk. Maar als je belt kan het soms zelfs nog dezelfde dag als je geluk hebt!