Bubbleball
Bubbelbal Huren op locatie

€25,- per Bubbleball

Ophalen in Nijmegen of Breukelen

Bubbelbal Bezorgd op Locatie

€25,- per Bubbleball

Excl. bezorgtarief van €75,- & reiskosten

Bubbelbal Met Begeleiding

V.a. €24,50 p.p.

Excl. reiskosten

Bubbelbal huren op locatie

Kun jij met beide benen op de grond blijven staan? In dit lachwekkende en unieke voetbalspel speelt iedere deelnemer met een plastic bal om zijn of haar middel. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen. Je collega`s, vrienden of teamgenoten vliegen op je af, maar als je niet bang bent, vliegen ze net zo hard weer terug! Een teamspel waarbij je pijn krijgt van je lachspieren.

Dit spel is overal binnen en buiten te spelen mits er een stroompunt in de buurt is. Dat betekent dat een parkje of speeltuin in de buurt voldoende kan zijn. Je hebt minimaal een veld met een zachte ondergrond (sportzaal of gras) nodig van 15 bij 25 meter. Wij kunnen eventueel helpen om een geschikte locatie in jullie wijk of buurt te vinden. Wij kunnen die huren voor jullie of je kunt dit zelf organiseren.

Veelgestelde vragen over Bubbleball

Is Bubbelbal corona-proof?
Ja, de bubbelballen hebben een omtrek van exact 1,5 meter en ze worden iedere keer schoongemaakt na gebruik. Je houdt dus altijd voldoende afstand van elkaar.

Wat zijn de voorwaarden voor de speellocatie?
De speellocatie dient minimaal 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond (kunstgras/gras/sportvloer) met een stroompunt in de buurt.

Wat krijg je allemaal bij het zelf ophalen?
Wij leveren een voetbal, elektrische pomp en een handleiding. Het vervoeren kan in een personenauto met de achterbank plat!

Waar kan ik de Bubbleballen zelf ophalen?
Dat kan in Nijmegen of in Breukelen bij onze afhaallocaties.

Hoeveel bedragen de reiskosten?
Gelderland: €40,-
Limburg: €65,-
Noord-Brabant: €60,-
Noord-Holland: €100,-
Utrecht: €60,-
Flevoland: €80,-
Overijssel: €80,-
Zuid-Holland: €90,-
Drenthe: €140,-
Friesland: €140,-
Groningen: €140,-
Zeeland: €140,-

Vanaf welke leeftijd kan Bubbelbal gespeeld worden?
Wij hebben ook kindermaat bubbelballen, waardoor je bij ons al vanaf 6 jaar mee kan doen!

Krijgt iedereen een Bubbelbal om mee te spelen?
Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de acitviteit een eigen bubbelbal heeft. Het spel is erg vermoeiend, dus een pauze is vaak gewenst. We zorgen dat iedereen genoeg aan het spelen toe komt op ons sportveld.

Hoe blessuregevoelig is Bubbelbal?
Na 7 jaar ervaring kunnen wij concluderen dat het geen extra risico’s met zich meebrengt in vergelijking met bijvoorbeeld voetbal. Je bent zelfs beter beschermd door de bal om je heen!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Bubbelballen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, maar meerdere oefeningen zijn mogelijk zoals Last-man-standing of 1 tegen de rest!

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Wij kunnen jullie adviseren. Voor outdoorlocaties weten wij in bijna elke plaats wel een geschikt speelveld. We kunnen dan ook een aggregaat meenemen voor de stroom voor een meerprijs. Voor een gymzaal of sportzaal kunnen wij je een link doorsturen, zodat je particulier kan huren, dat scheelt veel kosten!

Als wij ervoor kiezen om de materialen zelf op te halen of laten bezorgen, krijgen wij er dan ook een pomp bij?
Wanneer je de materialen zelf ophaalt of laat bezorgen op jullie locatie, leveren wij naast de bubbelballen ook een schriftelijke instructie, een pomp en een voetbal. Wij leveren dus alle benodigde materialen voor jullie bubbelbal uitje!

Is Bubbelbal voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?
Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar de richtlijn is uiterlijk 4 dagen van te voren. Dan dien je ook de betaling voldaan te hebben, namelijk. Maar als je belt kan het soms zelfs nog dezelfde dag als je geluk hebt!