Bubbelbal kopen
Bubbleball met kijkgat
Bubbelbal Huren

Bubbelbal kopen

Het is ook mogelijk om Bubbelbal te kopen! Wilt u een onderneming starten of uw eigen organisatie uitbreiden met een uitdagend spel, laat ons u helpen. Een samenwerking met BubbleBall.nl betekent een betrouwbare en versterkende coöperatie. Het aankopen van de materialen is de eerste stap! Wij bieden service, adviseren u en handelen snel indien u nieuwe materialen nodig heeft.

NIEUW:
Bubbleball met kijkgat

Sinds dit jaar hebben wij een nieuwe uitvinding. Bubbelballen met een kijk- en ventilatiegat! Als je ooit dit spel gespeeld hebt, dan weet je hoe zwaar het is. Deze nieuwe productie bubbelballen voorkomt dat je de voetbal bijna niet kan zien, je binnen 1 minuut geen adem meer kan halen en dat je niet tegen hetzelfde plastic aan hijgt als je voorganger! Vraag naar onze productie ontwikkelingen!

Bubbleball leasen

Het is mogelijk om Bubbelballen aan te schaffen en af te betalen in 2 jaar, zodat je direct kan beginnen! Met 2 reserveringen per maand heeft u de maandelijkse investering alweer terug verdient!

Wij ondersteunen u graag met onze jarenlange ervaringen en kennis. Als grootste Bubbelbal aanbieder van Nederland en België helpen we u om de investering ruimschoots terug te verdienen. Het unieke concept van Bubble Ball staat garant voor succes.

Momenteel zijn we bezig om ons concept uit te breiden in Nederland en België. Denkt u met uw bedrijf een meerwaarde te zijn voor de ontwikkeling van Bubbelbal? We vernemen dit dan graag, zodat u tevens profiteert van onze naamsbekendheid, mond tot mond reclame, landelijke televisie en social media.

Meer informatie opvragen:

    Onze medewerkers zullen altijd proberen binnen 48 uur te reageren op uw aanvraag. Bubbleball.nl is een onderdeel van Sportproductions. Onze kantoor is geopend op iedere werkdag en veelal ook zaterdagen.

    1 jaar garantie

    Eigen logo

    € 186,- per maand

    Eigen kleur