Word onze Bubbel-Partner!

Op een laagdrempelige manier beginnen met het verhuren van bubbelballen? Bij ons kan dit, wij helpen jou met het creëren van een positieve cashflow doormiddel van het leasen van jouw nieuwe bubbleballen. Met 1 enkele opdracht in de maand betaal jij zonder moeite de leasekosten en zorg je ervoor dat je niet in een keer een grote investering hoeft te doen. Tevens kan je makkelijk je aanbod uitbreiden door extra bubble ballen te leasen voor jouw bedrijf.
Bubbelbal kopen
Bubbelbal leasen

Terugbetalen met 1 boeking per maand!

Je betaalt €186,- per maand en hiermee kun je direct beginnen met 10 Bubbleballen. Dat betekent dat je met 1 boeking per maand al je lease kosten kunt dekken, maar dat is nog niet alles! Wij plaatsen jullie locatie op onze site, zodat ook wij voor jullie boekingen binnen halen. Geen hoge investeringen, maar profiteren van onze flow!

Is er een Bubbleball stuk? Laat het ons weten, stuur de Bubbleball op en wij kijken of wij het kosteloos voor je kunnen repareren! Lukt dit niet, dan zorgen wij voor onkosten dat je een nieuwe Bubbleball krijgt, zodat je vrolijk verder kan!

Geen grote investering, maar een samenwerking!

Je ontvangt een starterspakket van 10 Bubbelballen van 1,5 diameter groot met een elektrische pomp die ook kan vacuüm zuigen. Onze materialen zijn van TPU, zeer sterk en al jarenlang doorontwikkeld door een ervaren leverancier. Kortom, duurkoop i.p.v. goedkoop! Of ja, eigenlijk allebei! De Bubbleballen zijn oranje en blauw van kleur en hebben een eigen reclame-buidel voor je eigen logo!

Bubbelbal Huren

Meld je aan als partner:

    NIEUW: Garantie van 1 jaar op productiefouten

    Sinds dit jaar hebben wij vernieuwde afspraken met onze leverancier. Wij bieden 1 jaar garantie op productiefouten. Gaan er handgrepen of schouderbanden los? Laat een lijmlaag los? Wij zorgen dat je een nieuwe Bubbelbal ontvangt!  Vraag naar onze productie ontwikkelingen!

    Onze medewerkers zullen altijd proberen binnen 48 uur te reageren op uw aanvraag. Bubbleball.nl is een onderdeel van Sportproductions. Onze kantoor is geopend op iedere werkdag en veelal ook zaterdagen.