Bubbleball

Vrijgezellenfeest, originele en leuke activiteiten!

Tijdens dit vrijgezellenfeest uitje kegel je al je vrienden pijnloos omver tijdens een potje Bubbelbal. Iedere speler heeft een plastic bal om zijn lichaam, waarbij de voeten vrij zijn om rond te rennen. Let je tegenstander niet op? Beuk hem of haar dan omver! Dit spel is gegarandeerd een lachwekkende activiteit voor de hele groep.

Teamuitje Bubbelbal Huren

Combineer Bubbleball met een andere activiteit

Naast Bubbelbal bieden wij meer originele en leuke activiteiten voor een  vrijgezellenfeest aan. Laat je verrassen en combineer eventueel onderstaande activiteiten voor een middag vol plezier!

Teambuilding Spellen Huren op Locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Outdoor Lasergamen op Locatie Huren
Apenkooien op locatie Huren
Voetbaldarten Huren op Locatie

Vrijgezellenfeest organiseren voor mannen of vrouwen?

De meest geboekte vrijgezel arrangement voor mannen is Bubbelvoetbal met Archery Tag. Deze combinatie bestaat uit twee adrenaline verhogende uitjes. Voor vrouwen is de meest geboekte combinatie van groepsactiviteiten Bubbelbal met Apenkooi! Twee lachwekkende en verrassende activiteiten!

Vrijgezellen activiteiten overal op locatie!

De activiteiten zijn op alle locaties in Nederland te spelen. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt zelf eventueel een speellocatie organiseren in een gewenste woonplaats. Het is ook mogelijk dat wij mee helpen in de zoektocht naar een geschikte sportzaal, sportveld, parkje of strand. Vraag naar de mogelijkheden.

Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld Archery Tag of Bubbelvoetbal, waarbij de vrijgezel het zwaar te verduren krijgt. Het basisarrangement is 1,5 uur speeltijd inclusief een instructeur. Onze instructeurs zijn ervaren in het begeleiden van bachelorparty`s en kunnen oefeningen uitleggen, gericht op de vrijgezel. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Alle groepsuitjes zijn hilarisch voor de hele groep. Of je nu deelnemer bent van het spel of je kijkt toe hoe iedereen aan het stunten is. Bubbelbal is zeer geschikt voor grote en kleine groepen en een perfecte activiteit om de vrijgezel eens flink te grazen te nemen. Naast Bubbelbal, kun je ook het spel `Last-man-standing` of een 1 tegen 7 potje, die de vrijgezel nooit meer zal vergeten. Alle groepsuitjes zijn te combineren en wij helpen u graag met een offerte op maat.