Vrijgezellenfeest

Slider

Vrijgezellenfeest, originele en leuke activiteiten!

Sportproductions biedt sportieve vrijgezellenfeesten aan op iedere locatie in Nederland! Er kan gekozen worden voor bijvoorbeeld Archery Tag of Bubbelvoetbal, waarbij de vrijgezel het zwaar te verduren krijgt. Het basisarrangement is 1,5 uur speeltijd inclusief een instructeur. Onze instructeurs zijn ervaren in het begeleiden van bachelorparty`s en kunnen oefeningen uitleggen, gericht op de vrijgezel. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Alle groepsuitjes zijn hilarisch voor de hele groep. Of je nu deelnemer bent van het spel of je kijkt toe hoe iedereen aan het stunten is. Bubbelbal is zeer geschikt voor grote en kleine groepen en een perfecte activiteit om de vrijgezel eens flink te grazen te nemen. Naast Bubbelbal, kun je ook het spel `Last-man-standing` of een 1 tegen 7 potje, die de vrijgezel nooit meer zal vergeten. Alle groepsuitjes zijn te combineren en wij helpen u graag met een offerte op maat.

Vrijgezellendag organiseren voor mannen of vrouwen?

De meest geboekte vrijgezel arrangement voor mannen is Bubbelvoetbal met Archery Tag. Deze combinatie bestaat uit twee adrenaline verhogende uitjes. Voor vrouwen is de meest geboekte combinatie van groepsactiviteiten Bubbelbal met Apenkooi! Twee lachwekkende en verrassende activiteiten!

Vrijgezellen activiteiten overal op locatie!

De activiteiten zijn op alle locaties in Nederland te spelen. Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt zelf eventueel een speellocatie organiseren in een gewenste woonplaats. Het is ook mogelijk dat wij mee helpen in de zoektocht naar een geschikte sportzaal, sportveld, parkje of strand. Vraag naar de mogelijkheden.

VOORDELEN

 • Ervaren instructeurs!

  Die met speciale oefeningen de vrijgezel de pineut maken!

 • Wij komen naar u toe!

  Wij vinden een speellocatie voor u in een gewenste woonplaats!

 • Alles is mogelijk!

  Tijdens of na de activiteit genieten van een hapje en een drankje!

 • Volledige begeleiding, opbouw en afbouw!

  U hoeft alleen maar op tijd aanwezig te zijn!

Leuke en originele groepsactiviteiten voor een vrijgezellendag!