Bubbleball
Voetbaldarten Huren op Locatie

Voetbaldarten

Footdarts | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, op een grasveld, in de tuin of op een bedrijventerrein.

Voetbaldarten Huren op Locatie

Voetbaldarten

Darten met je voeten. Een perfecte activiteit om te combineren met Bubbelbal. Speel dit spel in een arrangement gecombineerd met Bubbelbal, zodat je twee uitdagende actieve workshops achter elkaar hebt en een middag vullend programma hebt. Het speelbord heeft twee speelzijden, waardoor je ook met grote groepen dit spel kan spelen. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, sportdagen of familiedagen. Je krijgt 6 kleefballen meegeleverd. De ballen blijven kleven aan het bord, zodat je eenvoudig de score kan optellen. Speel 301 terug, `Jagertje` of probeer iedere getal een keer te raken. Heb jij een perfect gemikte trap voor de Bull-Eye of voor Dubbel uit? Probeer het met dit lachwekkende spel!

Speellocatie

Dit spel is op iedere locatie in NL te spelen. Het is dus mogelijk dat wij naar uw locatie toekomen of dat wij helpen in de zoektocht naar een geschikte speelplek. Het spel kan binnen gespeeld worden in een sportzaal, garage of of loods, als het dak maar 5 meter hoog is. De afmetingen zijn 5 mtr breed en je hebt ongeveer een afstand van 11 meter nodig. Buiten heb je nog meer mogelijkheden, want het bord kan geplaatst worden op iedere ondergrond. Op zand dien je een dekzeil neer te leggen.

Indien je kiest voor een instructeur dan weet deze persoon verschillende oefenvormen die je kunt spelen. Laat ons je helpen, wij denken graag mee!

Veelgestelde vragen Voetbaldarten

Is Footdarts corona-proof?
Bij footdarts zijn de deelnemers om de beurt aan zet. De overige deelnemers kunnen, wanneer zij niet aan de beurt zijn, 1,5 meter afstand houden van elkaar. De corona-maatregelen kunnen bij footdarts dus worden nageleefd.

Vanaf welke leeftijd kan Footdarts gespeeld worden?
Footdarts is te spelen vanaf 6 jaar. Dit spel is ook uitermate geschikt om oud tegen jong te spelen, alle leeftijden kunnen door elkaar heen meedoen.

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Footdarts willen doen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur die na een introductiespelletje een aantal spellen gaat spelen met de groep. Het programma wordt in overleg met de groep bepaald, denk hierbij aan de volgende opties:

  1. 301-game: traditionele regels, probeer zo snel mogelijk op 0 uit te komen.
  2. Team Dartgame: raak alle getallen voordat het andere team je voor is!
  3. Jagertje: jaag op het getal van je tegenstander!

Kan Footdarts zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Zowel een grasveld zonder scherpe objecten als een gymzaal is hiervoor geschikt. Het is belangrijk dat de afmetingen van het speelveld minimaal 5 (breedte) x 25 (lengte) x 6 (hoogte) meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Is Footdarts voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!

Kunnen wij Footdarts ook zelf ophalen en terugbrengen? Hoeveel ruimte hebben wij dan nodig met het vervoer?
Dat kan zeker! Je krijgt het Footdartsbord opgerold mee. Dit neemt ongeveer 1 bij 1 meter in beslag en is ongeveer een meter hoog. Met een personenauto waarbij de achterbank plat kan, kun je het vervoeren.