Teamuitje

Slider

Teamuitje moet origineel en leuk zijn!

Bij Bubbelbal ben je op de juiste plek voor de afsluiting van het seizoen of voor jullie teambuilding activiteiten. Bubbelbal is een gegarandeerde sportieve en spectaculaire invulling van jullie teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan. Een uitdagende, actieve manier om met elkaar een hele nieuwe sport te ervaren. Een teamuitje kan vanaf 8 personen worden geboekt. Bubbelvoetbal is een hilarische activiteit en geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Het spel kan ge

Teamuitje met meerdere groepsactiviteiten!

Naast Bubbelbal bieden wij meer originele en leuke groepsactiviteiten aan zoals Apenkooi, Archery Tag, Footdarts of een Oldskool Gymles. Laat je verrassen en combineer eventueel meerdere activiteiten voor een middag vol plezier!

Leuk teamuitje met Bubbelbal overal op locatie!

Dit hilarische voetbalspel kan overal op locatie gespeeld worden, waarbij je een zachte ondergrond hebt. Dat kan een grasveld zijn, kunstgrasveld, parkje, sportzaal vloer of zand. Zo is het mogelijk dat wij op uw sportclub komen om deze teamactiviteit te organiseren! Indien u zelf geen speellocatie heeft, kunnen wij een locatie voor u organiseren in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld een park zijn in lokale omgeving of een sportzaal die wij bij de gemeente afhuren. Uw teambuilding kunt u eventueel ook zelf organiseren.  Vraag naar de mogelijkheden.

VOORDELEN

 • Sportieve teambuilding

  voor jong en oud!

 • Wij komen naar u toe!

  Wij vinden een speellocatie voor u in een gewenste woonplaats, dichtbij het bedrijf of zelfs in uw bedrijf!

 • Alles is mogelijk!

  Tijdens of na de activiteit genieten van een hapje en een drankje

 • Volledige begeleiding, opbouw en afbouw!

  U hoeft alleen maar op tijd aanwezig te zijn.