Een origineel en leuk teamuitje met begeleiding

Bij Bubbelbal ben je op de juiste plek voor de afsluiting van het seizoen of voor jullie teambuilding activiteiten. Bubbelbal is een gegarandeerde sportieve en spectaculaire invulling van jullie teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan.

Teamuitje Bubbelbal Huren

Combineer Bubbleball met een andere activiteit

Naast Bubbelbal bieden wij meer originele en leuke activiteiten voor een  aan. Laat je verrassen en combineer eventueel onderstaande activiteiten voor een middag vol plezier!

Teambuilding Spellen Huren op Locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Outdoor Lasergamen op Locatie Huren
Apenkooien op locatie Huren
Voetbaldarten Huren op Locatie

Onze activiteiten op jouw locatie

Onze activiteiten voor een teamuitje zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partners overal in Nederland

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Leuk teamuitje met Bubbelbal overal op locatie!

Dit hilarische voetbalspel kan overal op locatie gespeeld worden, waarbij je een zachte ondergrond hebt. Dat kan een grasveld zijn, kunstgrasveld, parkje, sportzaal vloer of zand. Zo is het mogelijk dat wij op uw sportclub komen om deze teamactiviteit te organiseren! Indien u zelf geen speellocatie heeft, kunnen wij een locatie voor u organiseren in de buurt. Dit kan bijvoorbeeld een park zijn in lokale omgeving of een sportzaal die wij bij de gemeente afhuren. Uw teambuilding kunt u eventueel ook zelf organiseren.  Vraag naar de mogelijkheden.