Bubbleball

Teamgames | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt op een grasveld. Er dient wel een stroompunt in de buurt te zijn.

Teambuilding Spellen Huren op Locatie

Origineel groepsuitje: Teamgames

In deze workshop draait alles om samenwerken, strategisch denken en slimheid! In een aantal uitdagende spelletjes dien je met je team een probleem op te lossen. Er is altijd een oplossing, maar je dient wel sneller te zijn dan je tegenstander om het spel te kunnen winnen! Een perfect spel om elkaar beter te leren kennen en fanatisme naar boven te halen bij alle deelnemers!

Veelgestelde vragen Teamgames

Zijn de Teamgames corona-proof?
Ja, dat kan! Wij hebben enkele onderdelen uit de teamgames gehaald en alleen onderdelen waarbij 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, zodat je altijd voldoende afstand kan houden.

Zijn de Teamgames voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Afhankelijk van de groepsgrootte, leeftijd en doelgroep selecteren wij geschikte spellen, zodat iedereen mee kan doen. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden.

Vanaf welke leeftijd kunnen de Teamgames gespeeld worden?
Vanaf 6 jaar kun je al meedoen. Tevens is deze activiteit zeer geschikt voor groepen met veel verschillende leeftijden!

Uit hoeveel spellen bestaan de Teamgames?
Dat is afhankelijk van het aantal personen waarmee je bent:
* Tot 20 personen 4 spellen
* Tot 30 personen 5 spellen
* V.a. 30 personen 6 spellen

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding Teamgames willen doen?
Onze instructeur zal jullie begeleiden gedurende de spellen. Ieder spel wordt ondersteund door een leskaart, die jullie per spel onderweg helpt!

Met hoeveel teams spelen we de Teamgames?
Minimaal speel je met 2 teams tegen elkaar en maximaal met 12 teams kun je tegelijkertijd tegen elkaar strijden. Dat maakt deze teambuildingsactiviteiten ook zeer geschikt voor grote groepen.

Kunnen de Teamgames zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Ja! Wij kunnen naar jullie indoor of outdoor locatie komen. Hierbij is het wel van belang dat er een stroompunt aanwezig is. Het speelveld dient minimaal 15 bij 25 meter zijn. Indien je graag outdoor wilt spelen, maar geen stroompunt hebt, kunnen wij voor een meerprijs van 35 euro een aggregaat meenemen!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is 4 dagen voorafgaand aan de speeldatum. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.