Bubbleball
SpelenPlay

Lasergamen

overal op locatie

Outdoor Lasergamen | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop van ongeveer 1,5 uur verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, in bijvoorbeeld een gymzaal, bos of productiehal.

Outdoor Lasergamen op Locatie Huren

In een nieuw jasje: Lasergamen op locatie

Het blijft een ultiem schietspel, waarbij samenwerking van levensbelang is. Overleg samen met je teamgenoten de juiste strategie of ga juist als pionier aan de slag om de tegenstander te verrassen. Lasergamen hebben wij in een nieuw jasje gestoken, wij hebben namelijk een mobiele variant! Dat betekent dat het spel overal te spelen is waar er genoeg hindernissen zijn. Lees meer over geschikte locaties verderop. Er zijn vele spelvarianten te spelen die allemaal in te stellen zijn op het apparaat. Iedere deelnemer krijgt een helm, pistool en vest aan. Indien je de tegenstander raakt op het vest, helm of pistool wordt dit geregistreerd om zo na afloop nog eens goed alle situaties door te kunnen spreken.

Wij komen naar u toe!

Sportproductions is de aanbieder van Lasergame op locatie. Wij zijn een van de grootste aanbieders van dit spel in Nederland. Bij onze speellocaties vind je alle mogelijke speellocaties in Nederland die wij voor jullie kunnen organiseren, maar natuurlijk kunnen wij ook naar jullie toe komen. Het spel is zeer geschikt voor in het bos, tuin, kantoorpand of bedrijfsloods. Als er maar hindernissen zijn waar men zich achter kan verstoppen, dan kun je dit spel spelen! Bureaustoelen, containers, stellingen, kopieerapparaten of de kantinetafel: Wij hebben alles al meegemaakt!

Het spel kan gespeeld worden vanaf 8 jaar.

Veelgestelde vragen Outdoor Lasergamen

Is lasergamen corona-proof?
Bij lasergamen wordt er op afstand op elkaar geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is

Vanaf welke leeftijd kan lasergamen gespeeld worden?
Lasergame is vanaf 6 jaar te spelen!

Waar moet onze eigen locatie aan voldoen?
Een geschikte locatie, is een locatie met veel verstopplekken, zoals een bos, productiehal, gymzaal of kantoor verzamelgebouw.

Hoe weet ik hoeveel laserguns wij nodig hebben?
Dit is afhankelijk van het aantal personen. Als 2/3 van de groep een lasergun heeft, kun je doorwisselen met het team.  Na elke spelvorm van ongeveer 10 minuten wisselen de spelers door. Het is een behoorlijk intensief spel, dus blijven wisselen is aan te raden!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen lasergamen?
Je krijgt een uitleg van onze ervaren instructeur. In overleg met de groep bepaalt hij een leuk en gevarieerd programma. Denk hierbij aan de volgende spellen:

  1. Team Deathmatch: Speel in twee teams tegen elkaar en probeer de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan.
  2. Free for All: Probeer hierbij de tegenstander zo vaak mogelijk te raken zonder hierbij zelf af te gaan. In deze spelvorm speel je helemaal voor jezelf, en dus niet meer in teamverband!

Kunnen jullie ook een speellocatie voor ons regelen?
Ja, je kunt op onze locatie in Den Bosch, Nijmegen of Wanroij langskomen! Wij kunnen ook naar jullie indoor of outdoor locatie komen, dit dien je zelf te regelen. Indien je geen locatie kent of weet, kunnen wij dit ondersteunen.

Kunnen wij de materialen ook zelf ophalen of laten bezorgen door jullie?
Ja, de eenvoudigere versie kun je zelf ophalen! Leuk voor sportdagen, teamuitjes en kinderfeestjes!

Is lasergamen voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
Ja! Denk hierbij aan natuurlijke bunkers zoals bomen bij een outdoor locatie. Heel veel objecten kunnen worden gebruikt als bunker, van een prullenbak tot aan een stoel. Bij een indoorlocatie kun je een gymzaal huren en objecten uit de gymzaal gebruiken als bunkers.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?

Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.