Een origineel en leuk kinderfeestje met begeleiding

Het wordt steeds lastiger om een betaalbare, originele en sportieve activiteit te bedenken voor een kinderfeestje. Wij bieden de oplossing! Wij bieden naast Bubbelbal, verschillende kinderfeestjes aan inclusief begeleider.

Kinderfeestje Bubbelbal Huren

Combineer Bubbleball met een andere activiteit

Naast Bubbelbal bieden wij meer originele en leuke activiteiten voor een  aan. Laat je verrassen en combineer eventueel onderstaande activiteiten voor een middag vol plezier!

Teambuilding Spellen Huren op Locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Outdoor Lasergamen op Locatie Huren

Onze activiteiten op jouw locatie

Onze activiteiten voor een kinderfeestje zijn verplaatsbaar en op locatie uit te voeren. Een park, grasveld, sportveld, speeltuin, bedrijventerrein, grote tuin of sportzaal zijn mogelijke locaties om onze activiteiten op uit te voeren. Sommige activiteiten hebben een stroompunt nodig. Een belangrijke voorwaarde voor een eigen locatie is dat de ondergrond van zand, (kunst)gras of een sportvloer is en dat het objectvrij is. Wij komen graag naar u toe!

Bij onze partners overal in Nederland

Indien jezelf geen locatie hebt, kunnen wij jullie ondersteunen in de zoektocht naar een geschikte locatie in de buurt voor jullie groepsuitje. In de meeste speellocaties kennen wij uit ervaring een geschikt parkje, trapveld of grasveld die we kunnen aanbevelen.

Tevens is het mogelijk om een sportzaal of gymzaal te huren in jullie gewenste woonplaats. Wij ondersteunen jullie graag in de zoektocht.

Leuk kinderfeestje met Bubbelbal overal op locatie!

Een Bubbelbal kinderfeest kan op iedere locatie indoor of outdoor gespeeld worden, mits er een zachte ondergrond aanwezig is. Een zachte ondergrond bestaat uit zand, gras of een sportzaal vloer. Een grasveldje in de buurt of achtertuin of een speelplein in de wijk is ook mogelijk! Kortom, thuis de bubbelballen opblazen en in de speeltuin of trapveldje in jullie wijk lekker spelen!