Kinderfeestje

Slider

Origineel en Leuk Kinderfeestje Organiseren?

Minimaal 12 kinderen

Het wordt steeds lastiger om een betaalbare, originele en sportieve activiteit te bedenken voor een kinderfeestje. Sportproductions biedt de oplossing! Wij bieden naast Bubbelbal een aantal arrangementen met een extra activiteit aan. Dat betekent dat u twee unieke, actieve activiteiten op uw kinderfeestje krijgt inclusief een begeleider! Afhankelijk van het aantal kinderen nemen wij voldoende materialen mee voor 1,5 uur spelplezier en tevens bieden wij onbeperkt ranja aan en een klein cadeautje voor de jarige.

Betaalbaar kinderfeestje thuis regelen!

Een Bubbelbal kinderfeest kan op iedere locatie indoor of outdoor gespeeld worden, mits er een zachte ondergrond aanwezig is. Een zachte ondergrond bestaat uit zand, gras of een sportzaal vloer. Een grasveldje in de buurt of achtertuin of een speelplein in de wijk is ook mogelijk! Kortom, thuis de bubbelballen opblazen en in de speeltuin of trapveldje in jullie wijk lekker spelen!

Er dient rekening gehouden te worden met 12 bij 20 meter speelruimte en met een stroompunt in een omgeving van ongeveer 50 meter om de materialen op te kunnen blazen. Mocht u zelf geen geschikte locatie kunnen vinden, dan helpen wij u graag. Het is ook mogelijk om zelf een sportzaaltje bij een basisschool of gemeente te huren.

VOORDELEN

 • Professionele begeleiding

  Begeleiding of zelf ophalen mogelijk!

 • Wie jarig is...

  Ontvangt een klein cadeautje!

 • En van sporten...

  Krijg je dorst! Van ons krijg je onbeperkt ranja!

 • 1, 5 uur plezier

  Met Bubbelbal!

 • Overal in NL op locatie

  Mogelijk in tuin, parkje of speeltuin!

Bekijk onze betaalbare kinderfeestjes!