Bubbleball
SpelenPlay

E-Chopper Tour

Alleen in Nijmegen

E-Chopper Tour | Incl. Route door Nijmegen

E-Chopper rijden is ontspannend en leuk om te doen! Het is mogelijk om de E-Choppers te huren vanaf onze vestiging in Nijmegen.  Op deze stoere elektrische scooter cruise je langs alle highlights van de stad Nijmegen

E-Chopper Huren in Nijmegen

Veelgestelde vragen de E-Chopper Tour in Nijmegen

Mogen kinderen achterop?
Kinderen tussen 6 t/m 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid achterop, onze E-Choppers hebben voetensteuntjes. Ben je 16 jaar of ouder, maar heb je geen rijbewijs? Ga dan mee met de E-Step! Je hoeft niet te steppen, het is vooral gas geven! Neem eventueel een fietshelm mee.

Kunnen we dichtbij parkeren?
Ja, dat kan! Parkeergarage Eiermarkt en Kelfkensbos liggen erg dichtbij. In Nijmegen kun je voor €2,80 per uur al parkeren. In Wanroij kun je voor 3,- een parkeermunt kopen op de parkeerplaats bij vakantiepark De Bergen.

Hoe dien ik me goed voor te bereiden?
Er zijn een aantal belangrijke punten die je vooraf goed geregeld dient te hebben om zo goed mogelijk onderweg te kunnen:

  1. Download de app Route.nl en registreer jezelf gratis. Je krijgt dan een route van ons!
  2. Neem je brommercertificaat of rijbewijs mee op de dag dat je de E-Chopper huurt (bij E-Steps  niet nodig).
  3. Zorg dat je gekleed bent op goed en slecht weer!
  4. Neem eventueel een (zonne)bril mee, dit rijdt prettiger.

Vanaf welke leeftijd kan iemand op een E-Chopper rijden?
Je dient minimaal 16 jaar te zijn en in het bezit van brommercertificaat of rijbewijs (neem deze ook mee!). Voor iemand boven de 16, maar die geen rijbewijs heeft, kan deze persoon mee op een E-Step. Deze gaan net zo hard, alleen daarvoor heb je geen rijbewijs nodig. Kinderen tussen 6 en 15 jaar mogen op eigen verantwoordelijkheid mee achterop. Onze E-Choppers hebben voetensteuntjes. Neem eventueel een fietshelm mee.

Hoeveel personen mogen er op 1 E-Chopper?
De E-Choppers zijn geschikt voor maar 1 persoon. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen achterop op eigen verantwoordelijkheid van de ouders. Er zitten voetensteuntjes achterop. Neem eventueel een fietshelm mee.

Hoeveel E-Choppers zijn er te huur?
In totaal kun je 16 E-Choppers huren en daarnaast hebben we nog 10 E-Steps Fat Max die net zo stoer zijn en net zo hard gaan!

Betaal je een borgsom?
Per E-Chopper betaal je 50 euro borgsom. Voor de hele groep is de maximale borgsom 200 euro.

Kunnen wij ook van een andere locatie vertrekken? 
Helaas is dat niet mogelijk op dit moment. Je kunt vertrekken vanaf Nijmegen of Wanroij.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk, maar boeken kan tot 4 uur van te voren! Op de dag zelf iets organiseren, bel dan even!