Bubbleball
SpelenPlay

Bubbelvoetbal

overal op locatie

Bubbelvoetbal op je eigen locatie | Met begeleiding

Speel Bubbelvoetbal op je eigen locatie. Wij komen naar jou toe! Het enige wat je nodig hebt is een grasveld, grote tuin, trapveldje in de buurt of een parkje!

Geen eigen speellocatie voor Bubbelvoetbal? Kom naar een grasveld, parkje of trapveldje in de buurt! Of huur een indoorlocatie, zoals een gymzaal. Wij adviseren je graag!

16+ jaar | Met Begeleiding | 1,5 uur
€ 18,50 p.p.

6 – 15 jaar | Met Begeleiding | 1,5 uur
€ 16,50 p.p.

*Excl. reiskosten. Bekijk hier de reiskosten.

Bubbelvoetbal op je eigen locatie | Zelf Ophalen

Haal zelf de Bubbelvoetballen, elektrische pomp en voetbal op in Nijmegen of Breukelen en maak er de hele dag gebruik van. Je hebt minimaal een grasveld of sportzaal nodig van ongeveer 15 bij 20 meter.

 

Zelf ophalen | Breukelen of Nijmegen | Hele dag
€ 190,- voor 8 Bubbelvoetballen
€ 225,- voor 10 Bubbelvoetballen
€ 250,- voor 12 Bubbelvoetballen
€ 275,- voor 14 Bubbelvoetballen
€ 300,- voor 16 Bubbleballen

 

Bubbelvoetbal op je eigen locatie | Bezorgd

Geef jullie adres door en wij komen de materialen bezorgen en weer ophalen. Je mag de hele dag gebruik maken van de materialen.

Bezorgd & Opgehaald | Hele dag
€ 265,- voor 8 Bubbelvoetballen
€ 300,- voor 10 Bubbelvoetballen
€ 325,- voor 12 Bubbelvoetballen
€ 350,- voor 14 Bubbelvoetballen
€ 375,- voor 16 Bubbleballen

*Excl. reiskosten. Bekijk hier de reiskosten.

Lees wat onze klanten zeggen!

Sportproductions
Meer dan
0
Bubbleballen verkocht!
Ongeveer
0
evenementen gehost!
Maar liefst
0
tevreden klanten voorzien

Bubbelvoetbal is een lachwekkende groepsactiviteit wat door iedereen te spelen is en ook op iedere locatie. Tijdens Bubbelvoetbal bevindt iedere deelnemer zich in een opgeblazen bal. Deze bal komt boven je hoofd uit en voorbij je heupen. Je kijkt dus door het plastic van de bubble en je benen zijn vrij om te rennen.

Door dit concept kun je dus zelf rennen, een bal trappen en of iemand anders omver kegelen. Doordat de bal tot boven je hoofd uit komt, kun je volledig over de kop gaan, zonder hier iets van te voelen! Van teamuitjes tot kinderfeestjes, van bedrijfsfeesten tot familiedagen en van vriendenbijeenkomsten tot sportdagen: Bubbelvoetbal moet iedereen een keer beleven!

Op deze site kun je verschillende mogelijkheden bekijken om Bubbelvoetbal te huren. Zo is het mogelijk om zelf de materialen op te halen op een van onze zeven afhaallocaties door heel Nederland of er een ervaren instructeur bij huren. Een begeleider verzorgt de opbouw en afbouw en zal in een workshop iedereen maximaal laten genieten van dit spel.

Koop of huur dit spel bij de meest ervaren aanbieder van Nederland.  Met een duik stap je eenvoudig in een Bubbelvoetbal en knal je pijnloos alle tegenstanders omver. Voetballen zonder spelregels en met veel hilarische momenten voor deelnemers en publiek!

Wij zijn de grootste aanbieder van Bubbelvoetbal in Nederland. Met 2 ophaallocaties, in Nijmegen en Breukelen, zijn we altijd in de buurt! Wij kunnen op jullie grasveld of tuin langskomen. Het is tevens mogelijk dat wij het hele groepsuitje opbouwen in een parkje in de buurt of een sportzaal in de buurt afhuren! Deze groepsactiviteit kan altijd in jullie omgeving gespeeld worden, mits de ondergrond van gras, zachte sportvloer of zand is.