BUBBELVOETBAL

Indoor & Outdoor!

Wat is Bubbelvoetbal?

Bubbleball - Bubbelbal - Bubbelvoetbal - Huren

Geen zin meer in een ouderwets normaal potje voetbal? Wel zin in een actief groepsuitje waarin jij en je vrienden worden uitgedaagd? Al eens gehoord van Bubbelvoetbal? Als jij denkt dat je nog met beide benen op de grond kan blijven staan, gaat deze leuke activiteit je het nog is behoorlijk moeilijk maken. Een echt teamspel waarin je ontzettend veel zal vallen en opstaan, aan het samenwerken bent maar vooral veel zal lachen. Dit groepsuitje is perfect geschikt voor jouw teamactiviteiten, vrijgezellenfeesten, kinderfeesten en/of familiedagen.

Ben jij juist de perfecte verdediger waar niemand langs komt zonder omver gebeukt te worden, of word jij de snelle slimme spits die precies tussen iedereen door weet te komen? Dan is dit leuke uitje de perfecte uitdaging voor jou en je vrienden!

Prijzen

Bubbleball - Bubbelbal - Bubbelvoetbal - Sportproductions

Wij, Sportproductions, zijn de grootste aanbieder van Bubbelvoetbal in heel Nederland. Reserveer nu je originele groepsuitje bij ons. Dit is mogelijk met of zonder instructeur, de materialen zelf ophalen of te laten bezorgen op locatie. Bubbelvoetbal is geschikt voor iedereen die zin heeft in een sportieve activiteit, voor jong en oud en voor alle toeschouwers die een hilarisch potje voetbal te zien krijgen. Voor de kleinere onder ons (vanaf 6 jaar) hebben we ook kinderbubbelvoetballenballen.

Zie jij het al voor je? Rondrennen in een mega opblaasbal, niet proberen te vallen, juist proberen je tegenstander met beide benen in de lucht te krijgen en ook nog is een voetbal in het goal proberen te schieten? Klik op de afbeelding om te vragen naar meer informatie of een offerte op maat. Onze medewerkers reageren zo spoedig mogelijk!

Huren

Bubbelbal - Origineel Groepsuitje

Bubbelvoetbal is zowel een leuke activiteit voor binnen als voor buiten. Je kunt voor je eigen locatie zorgen, of ervoor kiezen dat wij dit voor je regelen. De voorwaarden voor een speelveld zijn dat deze een grote moeten hebben van 15 bij 25 meter. Ook dient er een stroompunt aanwezig te zijn om de Bubbleballen op te kunnen blazen. Wij als Sportproductions bieden nog veel meer leuke groepsuitjes aan, dus neem voor leuke activiteit ideeën een kijkje op onze site of neem gerust even contact met ons op!

Op onze site staan meerdere steden waar wij regelmatig dit leuke groepsuitje uitvoeren. Met deze locaties hebben wij intensief contact en daar kun je dit unieke spel met ballen spelen.

Lees wat onze klanten zeggen!

Bubbleball.nl is onderdeel van Sportproductions. Al 7 jaren zijn wij jouw partner in het gebied van sportieve activiteiten en blijven we telkens de hipste en nieuwste sporten naar Nederland brengen. Bekijk ook eens onze andere uitjes en activiteiten!

logo 2 sportproductions
Meer dan
0
Bubbleballen verkocht!
Ongeveer
0
evenementen gehost
Maar liefst
0
tevreden klanten voorzien
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?
Powered by