Bubbleball

Origineel en leuk bedrijfsuitje!

Bubbelbal is een perfecte manier om de collega`s beter te laten kennen. Knal je baas pijnloos omver of speel een wedstrijdje Bubble Voetbal tegen en met je collega`s. Wij nemen al het werk uit uw handen! Onze personeelsfeesten zijn sportief, gericht op alle leeftijden en doelgroepen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Uw wens is onze uitdaging! Wij zullen alles tot in de puntjes organiseren.

Bedrijfsuitje Huren op locatie

Combineer Bubbleball met een andere activiteit

Naast Bubbelbal bieden wij meer originele en leuke activiteiten voor een  bedrijfsuitje. Laat je verrassen en combineer eventueel onderstaande activiteiten voor een middag vol plezier!

Teambuilding Spellen Huren op Locatie
Archery Tag Huren op Locatie
Ouderwetse Gymles Huren op Locatie
Outdoor Lasergamen op Locatie Huren
Apenkooien op locatie Huren
Voetbaldarten Huren op Locatie

Actief personeelsuitje op locatie

Het is ook mogelijk dat wij een volledige sportdag met unieke activiteiten als bedrijfsuitje organiseren. Hiervoor hebben wij een programma geschreven, waarbij u de keuze heeft uit 6 verschillende activiteiten inclusief begeleiding. Klik hier voor een sportdag, waarbij een deel van de opbrengst gebruikt word om scholen in Gambia te voorzien van sportmaterialen.

Goedkoop bedrijfsuitje: Op eigen locatie!

Het is mogelijk dat wij naar uw bedrijfsvestiging toe komen! Hiermee bespaart u natuurlijk de kosten voor het huren van een locatie. Daarnaast is het eenvoudig voor alle collega`s en kan het bijvoorbeeld aansluitend op een werkdag uitgevoerd worden.

Naast groepsactiviteiten bieden wij ook bedrijfsborrel aan! Een Pop Up Bar komt mee en onder het genot van een drankje bieden wij verschillende lachwekkende activiteiten aan. Vraag naar de mogelijkheden.