Bedankt voor uw offerte aanvraag!

Selecteer hieronder een andere groepsactiviteit waar u eventueel ook een offerte van wenst te ontvangen

Bubbelvoetbal Huren

Elkaar pijnloos omver kegelen tijdens een potje voetbal, dat is Bubbelbal! Iedere speler heeft een opblaasbare bal om zijn of haar lichaam, waarmee je tegenstander bodychecks kan ontvangen. Wie is strategisch?

Archery Tag Huren op Locatie

Een combinatie van trefballen met pijl en boog. Een nieuwe variant van paintball, waarbij je de tegenstand door pijlen met een larp-kop probeert te raken! Uitdagend en spannend!

Voetbaldarten Huren op Locatie

Darten met je voeten! Het is nu mogelijk op een dartbord van 5 meter hoog! Lachwekkend en opvallend spel die overal op locatie, binnen en buiten, te spelen is. Scoor 180 of schiet op de Bull-Eye.

Outdoor Lasergamen op Locatie Huren

Dit spel is niet alleen maar in een kleine ingerichte loods te spelen, maar overal op locatie! In een bos, park of door je bedrijfspand heen. Een gegarandeerd succes met vele verschillende spelvarianten die te spelen zijn!

Apenkooien op locatie Huren

Een potje traditioneel Apenkooien zoals vroeger. Blijf met je voeten van de vloer, terwijl je als een aap verkleed de jager te snel af probeert te zijn. Onder begeleiding van muziek en rondvliegende bananen!

Teambuilding Spellen Huren op Locatie

In zes verschillende samenwerkingsspellen worden jullie skills op de proef gesteld. Wie is tactisch slim of wie heeft juist praktisch inzicht. Je hebt elkaar nodig om deze teambuildingsactiviteit te winnen! Overal in NL mogelijk!

Bubbleball.nl is onderdeel van Sportproductions. Al 7 jaren zijn wij jouw partner in het gebied van sportieve activiteiten en blijven we telkens de hipste en nieuwste sporten naar Nederland brengen. Bekijk ook eens onze andere uitjes en activiteiten!

Sportproductions
Meer dan
0
Bubbleballen verkocht!
Ongeveer
0
evenementen gehost
Maar liefst
0
tevreden klanten voorzien