Bubbleball
SpelenPlay

Archery Tag

overal op locatie

Archery Tag | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop van 1,5 uur met begeleider die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Dit spel is ideaal te spelen in jullie buurt, in bijvoorbeeld een gymzaal, bos of productiehal. Weet je geen eigen speellocatie in jouw gewenste woonplaats? Wij helpen graag!

Archery Tag Huren op Locatie

Origineel groepsuitje: Archery Tag

Je kunt nu ook dit Pijl en Boog spel bij ons huren! Speel dit spel in een arrangement gecombineerd met Bubbelbal, zodat je twee uitdagende actieve workshops achter elkaar hebt en een middag vullend programma hebt. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, sportdagen of teamuitjes. Archery Tag is een trefbal achtig spel met pijl en boog. Je probeert de tegenstanders te raken met pijlen die een larp-kop hebben. Hierdoor is het spel minder pijnlijk dan paintball, maar heeft het alle eigenschappen uit dit jarenoude spel. Tevens is het mogelijk om pijlen op te rapen van de grond, zodat je niet afhankelijk bent van je munitie en heeft zelfs het vangen van een pijl uit de lucht een verrassende wendig in het spel!

Veelgestelde vragen Archery Tag

Is archery tag corona-proof?
Er wordt in teams of ieder voor zich gespeeld, waarbij er van een afstand op elkaar wordt geschoten. Gedurende het spel kom je dus niet dichterbij elkaar dan 1,5 meter afstand, waardoor het naleven van de corona maatregelen goed te realiseren is.

Waar moet onze speellocatie aan voldoen?
Je hebt minimaal een speellocatie van 15 bij 20 meter nodig met verstopplekken (kan in een bosgebied, gymzaal zijn of bedrijfshal). Het is ook mogelijk met andere materialen plekken te creeren waar je jezelf achter kan verstoppen. 6 verstopplekken is voldoende. Stroompunt is niet nodig.

Vanaf welke leeftijd kan archery tag gespeeld worden?
Wanneer je archery tag boekt als groepsuitje, wordt er aan het begin van de workshop aandacht besteed aan het oefenen met de pijl en boog. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen mee doen en kunnen aan het begin eerst even oefenen met schieten!

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering annuleren?

Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 4 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.

Hoe weet ik hoeveel archery tag sets wij nodig hebben?
Wij bepalen hoeveel archery tag sets het beste bij jullie groep past. Het is niet nodig dat iedere speler tijdens de activiteit een eigen set met pijl, boog en masker heeft. Door verschillende wedstrijden te spelen van ongeveer 5-10 minuten en door te wisselen komt iedereen veel aan spelen toe!

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding archery tag willen spelen?
Voordat jullie het speelveld in gaan, zal er uitleg gegeven worden door onze ervaren instructeur. Iedereen kan eerst oefenen met het schieten, om even te wennen aan de boog. Onder begeleiding van onze instructeur zijn verschillende spelvarianten mogelijk. Denk hierbij onder andere aan:

  1. Introductiespel: Schiet met pijl en boog de schijven zo snel mogelijk van de verhoging voordat de tegenstander dit doet.
  2. Archery Tag: Schiet de tegenstanders vanuit je eigen vak uit het spel of vang een rondvliegende pijl om je team terug te krijgen. Dit is een soort trefbalvariant, maar dan met pijl en boog.
  3. Capture the Flag: Verover de vlag van de tegenstander door ongezien het speelveld te doorlopen!
  4. Free for all: Een spel met hetzelfde trefbal principe als spel 2, maar dan speelt ieder voor zich of in tweetallen. De persoon die als laatste speler overblijft, wint het spel.

Is deze activiteit voor iedereen geschikt?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Dienen wij zelf voor bunkers te zorgen?
Wanneer je een archery tag uitje op onze locatie organiseert, hebben wij een speellocatie met verstopplekken. Je dient zelf voor verstopplekken te zorgen op de eigen locatie of het te spelen in een bos.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. De richtlijn is twee weken voorafgaand aan de speeldatum, maar in overleg kunnen we alle mogelijkheden bespreken!