Bubbleball
Apenkooien op locatie Huren

Apenkooien

Apenkooien | Incl. begeleiding | Op eigen locatie

Een workshop Apenkooien verzorgt door een enthousiaste instructeur die alles opbouwt, begeleidt en weer afbouwt. Een groepsactiviteit van 1,5 uur met uw collega`s, vrienden of familieleden.

Apenkooien op locatie Huren

Apenkooi

Speel dit traditionele gymles spel met je team, collega`s of vrienden. Wij komen naar uw woonplaats met alle materialen en een enthousiaste instructeur. Blijf met je voeten van de vloer en bouw met de groep zo`n uitdagend mogelijk speelparcours. Zorg dat je als aap niet getikt word, maar dat je juist de jager op de grond krijgt, zodat iedereen weer vrij is. Naast ouderwetse spelregels, waarbij er ook een Alfa-aap is die mensen weer vrij kan tikken, hebben wij nog een extra variant met rondvliegende bananen!

In deze verrassend leuke workshop zijn alle apen verkleed en is de jager ook echt een jager. We nemen muziek mee en een vrolijk verkleedde instructeur. Iedereen komt weer even terug in de gymles van vroeger met alle leuke herinneringen van toen.

Speellocatie

Dit spel kan alleen maar in gymzalen, sportzalen of sporthallen gespeeld worden. Er dienen minimaal turnmaterialen aanwezig te zijn en de rest van de materialen nemen wij mee. Een sportzaal is eenvoudig zelf bij de gemeente te reserveren, maar indien dit niet lukt helpen wij graag mee. Waarschijnlijk kun je zelf als particulier goedkoper een zaal vast zetten, dan dat wij dit kunnen. Wij betalen een commercieel tarief, maar zijn niet te beroerd om jullie op weg te helpen met onze ervaringen en eigen opgebouwde netwerk.

Veelgestelde vragen Apenkooien

Is Apenkooien corona-proof?
Bij het spel kunnen de deelnemers 1,5 meter afstand van elkaar houden. Het spel is alleen indoor te spelen, dus het ventileren van de ruimte is aan te raden.

Vanaf welke leeftijd kan Apenkooien gespeeld worden?
Apenkooien is vanaf 6 jaar te spelen! Je dient met minimaal 12 personen te zijn.

Wat heeft de sportzaal allemaal nodig?
De afmetingen van een gymzaal dienen minimaal 12 bij 20 meter te zijn en moet in ieder geval turnmatten en turnkasten nodig, de rest van de materialen zullen wij allemaal meenemen. Houd er in ieder geval rekening mee, dat er een opbouwtijd van ongeveer 30 minuten nodig zal zijn.

Wat zijn de reiskosten?
Gelderland: €40,-
Limburg: €65,-
Noord-Brabant: €60,-
Noord-Holland: €100,-
Utrecht: €60,-
Flevoland: €80,-
Overijssel: €80,-
Zuid-Holland: €90,-

Hoe ziet het programma eruit als wij inclusief begeleiding willen Apenkooien?
Na de uitleg van onze instructeur speel je verschillende spelletjes. De instructeur bepaalt in onderling overleg wie de opperaap is en zal de spelvormen begeleiden onder het genot van junglemuziek.

Kan Apenkooien zowel binnen als buiten worden gespeeld?
Nee! Apenkooien is alleen indoor te spelen en dus niet outdoor. Hierbij is het belangrijk dat de turnmaterialen van de gymzaal of sportzaal kunnen worden gebruikt. Jullie dienen zelf een zaal te regelen. Wij kunnen als bedrijf jullie hiermee ondersteunen.

Hoe groot moet de gymzaal zijn?
De gymzaal moet minimaal 15 bij 25 meter zijn!

Is Apenkooien voor iedereen een geschikte activiteit?
De minimale leeftijd is 6 jaar. Wij maken in ons programma inhoudelijk onderscheid tussen kinderen en volwassenen om altijd een passende workshop te kunnen bieden. Dit spel is niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen met zware blessures.

Tot hoeveel dagen voorafgaand aan het evenement kunnen wij de reservering maken?
Het liefst horen wij dit uiteraard zo snel mogelijk. Tot 4 dagen voorafgaand aan jullie activiteit kun je het aantal personen nog wijzigen of annuleren. We willen je vragen om uiterlijk 3 dagen voorafgaand aan de activiteit de betaling te doen via de link die je van ons ontvangt in de mail.