Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Breda Bubbleball

Speel Bubbleball in Breda, een lachwekkend voetbalspel waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar zonder pijn omver te kegelen, wat hilarische momenten oplevert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Breda spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtballen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van bepaalde factoren. Ten eerste is het mogelijk kosten te besparen als u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit is zeker de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Orginele activiteit in Breda spelen?

Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en specialer wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Breda bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een 2e activiteit met 50% korting! Bubbelbal is ook makkelijk te combineren met andere originele activiteiten die wij aanbieden.

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende activiteiten en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze ervaren begeleiders komen overal op locatie en al onze activiteiten zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Breda

In deze plaats gebruiken wij een standaard speelveld. Buiten is het spel te spelen op een speelveld, namelijk het Sonsbeeckpark in Breda. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van het Sporthal Haagse Beemden in Breda. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.