Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Amsterdam Bubbleball

Een nieuwe groepsactiviteit spelen in Amsterdam? Ga dan nu Bubbleballen! Dit is een hilarische voetbalspel, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar zonder pijn omver te kegelen, wat hilarische momenten oplevert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Amsterdam spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtballen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste kunt u kosten besparen alsu zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit kost weinig moeite en scheelt veel kosten. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor de activiteit. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op de gewenste locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Originele activiteit in Amsterdam doen?

Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Amsterdam bieden wij een aantrekkelijke korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting! Bubbelbal is ook heel goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden.

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor iedereen, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Amsterdam

In deze plaats gebruiken wij een standaard speelveld. Buiten is het spel te spelen op een speelveld met het adres Krijn Taconiskade 124 in  Amsterdam. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van het Sporthal Gaasperdam in Amsterdam. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.