Bubbelbal op je sportdag!

Een uitdagende en spectaculaire gymles met de hele klas? Wij van Sportproductions vinden het belangrijk om jongeren uit te dagen, om te bewegen door het spelen van nieuwe spellen en sporten.  Een unieke en vernieuwende schoolactiviteit op de sportdag, te spelen voor alle leerlingen vanaf 8 jaar. Vele scholen gingen u al voor!

Originele sportdag op locatie!

In samenwerking met jullie, kunnen we een aanbod op maat samenstellen gericht op iedere leerjaar. Graag vernemen wij het aantal kinderen en de dag van uitvoering van u. Naast dat het mogelijk is dat wij een locatie voor jullie regelen, kunnen wij ook gewoon bij jullie op school of gymzaal komen! Hebben jullie als school andere ideeën of wensen: wij denken graag mee!

Sporten voor Gambia

Het is mogelijk dat wij de gehele sportdag met 6 unieke en verrassende sporten voor jullie organiseren en daar halen we tevens geld mee op voor het goede doel! Met de opbrengst knappen we sportpleinen in Gambia op, zodat leerlingen hier samen veilig kunnen bewegen. Dit doen we in samenwerking met Stichting Gambia Sport. Onze eerstvolgende reis naar Gambia staat gepland voor oktober 2020. In totaal kunnen er maximaal 20 scholen mee doen aan dit concept. Vraag naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij komen graag langs op gesprek!

VOORDELEN

 • Professionele begeleiding

  Met ervaring in het begeleiden van groepen!

 • Wij hebben meer dan 10 nieuwe sporten

  Dus kunnen uw hele sportdag uniek maken!

 • Wij komen naar uw school toe

  En verzorgen de volledige opbouw, afbouw en uitleg!

 • Voor alle leerjaren

  Wij hebben verschillende maten Bubbleballen!