Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelball in Zwolle

Speel Bubbelbal in Zwolle: een voetbalspel waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor kan je je medespeler pijnloos omver kegelen, wat hilarische momenten op levert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Zweolle spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. U kunt zelf kosten besparen door een eigen locatie te regelen. Het is zeker de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het slim om minder Bubbleballen dan deelnemers te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor de activiteit. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Origineel Groepsuitje in Zwolle doen?

Bubbelbal is leuk om te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat jullie teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Zwolle bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende activiteiten en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze instructeurs komen overal op locatie en al onze activiteiten zijn uniek en verrassend!

Onze locatie in Zwolle

In deze stad gebruiken wij een standaard speelveld voor al onze activiteiten. Buiten is het spel te spelen op een speelveld dichtbij het centrum met een goede verbinding met het openbaar vervoer, namelijk op Milligerlaan 2 in Zwolle. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sporthal Zwolle Zuid. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.