Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelbal in Veenendaal

Speel dit lachwekkende voetbalspel in Veenendaal , waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat hilarische momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Veenendaal spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van het aantal factoren. Ten eerste scheelt het kosten indien u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit kan al zeker de moeite waard zijn om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat er ook voor u een geschikte offerte op maat ontstaat. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie.

Origineel Groepsuitje in Veenendaal doen?

Bubbelbal is ook heel goed te combineren met een extra groepsuitje die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler word, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Veenendaal bieden wij een tweede activiteit aan voor 50% korting, om zo uw dag tot een groot succes te maken! Dan ben je bij ons goed! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze locatie in Veenendaal

In deze stad gebruiken wij een standaard speelveld voor al onze activiteiten. Buiten kan dit bijvoorbeeld op een mooi grasveld dichtbij het centrum en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sportcomplex De Vallei in Veenendaal. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.