Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelbal in Utrecht

Zin in een lachwekkend groepsuitje? Huur dan nu Bubbleballen in Utrecht, een lachwekkende voetbalspel waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball draagt. Dit zorgt voor pijnloze maar hilarische momenten binnen de deelnemers en de toeschouwers. In Utrecht spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. U kunt kosten besparen door zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit kost niet veel energie en is zeker de moeite waard. Minder bubbleballen voor meer spelers is ook verstandig, doordat het een intensieve activiteit is, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, inclusief begeleiding of de materialen laten halen en brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Origineel Groepsuitje in Utrecht doen?

Bubbelbal is een activiteit die makkelijk te combineren is met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog specialer en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Utrecht bieden wij een leuke korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor uw teamuitje, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze instructeurs komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze locatie in Utrecht

In deze stad gebruiken wij een standaard speelveld voor al onze activiteiten. Buiten is het spel te spelen op een speelveld dichtbij het centrum met een goede verbinding met het openbaar vervoer. Namelijk het Beatrixpark op adres: Oude Liesbosweg 68. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sporthal Lunetten in Utrecht. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.