Evenementenlocatie voor al uw Groepsuitjes!
Slider

Activiteitenlocatie Nijmegen

In Nijmegen hebben wij een 5500 mtr. groot evenemententerrein! Voor alle groepen een geschikt groepsuitje! Onze outdoorlocatie bestaat uit meerdere grasvelden, een terras in het bos, paintball- & airsoftvelden, een kantine met kleedkamers en een outdoor vergaderruimte in het bos! Tevens bevindt het zich in een park met een zwemvijver wij gebruik van maken met enkele workshops. Een perfecte outdoorlocatie voor een gezellige middag met activiteiten, een afsluitende barbecue en een borrel om het kampvuur, voordat je eventueel nog het centrum van de stad in gaat.

Grootste Evenemententerrein van Nijmegen

Met meer dan 25 verschillende groepsactiviteiten zijn wij de grootste aanbieder van actieve uitjes in Nijmegen! Jaarlijks begeleiden wij zo`n 1200 groepen met vrijgezellenfeesten, teamuitjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. De locatie in de wijk Lindenholt is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tot ongeveer 200 meter voor de ingang), ligt langs de A73 en is tevens dichtbij het centrum van de stad. Kijk hieronder voor al onze activiteiten en houd onze evenementen in de gaten voor extra interessante dagprogrammering.

Afsluitende Barbecue, Kampvuur & Terras in het bos!

Het activiteitenterrein in Lindenholt Nijmegen biedt een zeer gezellige sfeer, een persoonlijke benadering en meerdere arrangementen met eten en drinken. Het is mogelijkheid om na afloop van de activiteiten een drankje rond het kampvuur te doen. Tevens zijn er meerdere terrasjes waar je de dag gezellig kan afsluiten met barbecue. Dit dien je vooraf te reserveren. Evenementenlocatie Nijmegen heeft genoeg faciliteiten om je met de groep de hele dag te vermaken!

Groepsaccommodatie in de buurt?

Op zoek naar een unieke locatie voor een meerdaags bedrijfsuitje of familieweekend? Bekijk dan een van deze schitterende groepsaccommodaties bij Nijmegen. Klik hier.