Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Nieuwegein Bubbleball

Speel een hilarisch en actief spel in Nieuwegein, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Dit maakt het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat hilarische momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Nieuwegein spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtballen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. U kunt kosten besparen als u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit is de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Verder heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten halen en brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Orginele activiteit in Nieuwegein doen?

Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog specialer en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Nieuwegein bieden wij een aantrekkelijke korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting! Bubbelbal is ook heel goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden.

Hierdoor wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Nieuwegein

Het spel is buiten te spelen op een speelveld dichtbij het centrum met een goede verbinding met het openbaar vervoer. Namelijk een standaard speelveld bij Park Oudegein. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van de Sporthal Merwestein in Nieuwegein. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.