Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelvoetbal in Leiden

Speel een voetbalspel om een net wat andere manier in Leiden, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen bal om zich heen draagt. Hierdoor kan je je medespeler pijnloos omver kegelen, wat hilarische momenten op levert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Leiden spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbelbal

De prijs is afhankelijk meerdere factoren.U kunt zelf kosten besparen door een eigen locatie te regelen. Dit is zeker de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om minder Bubbleballen dan deelnemers te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Actief Groepsuitje in Leiden doen?

In Leiden hebben wij een speciale actie, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze instructeurs komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Bubbelbal is leuk om te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat jullie teamuitje of vrijgezellenfeest nog specialer en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten!

Onze speellocatie in Leiden

In deze stad gebruiken wij een openbaar park waar we regelmatig actief zijn, namelijk het wijkpark Merenwijk. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en vanuit het centrum. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sporzaal Broekplein in Leiden. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.