Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbleball in Enschede

Dit hilarische voetbal spel met een plastic bal om je heen, kun je ook in Enschede spelen. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat hilarische momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Enschede spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbelbal

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste kunt u kosten besparen indien u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit is zeker de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Actief Teamuitje in Enschede doen?

Bubbelbal is ook heel goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler word, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Enschede bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo word uw evenement een gegarandeerd groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Enschede

In deze stad gebruiken wij een standaard speelveld voor al onze activiteiten. Buiten is het spel te spelen op het Park van Lochemsbleek. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij gebruik van Soccer Inside Tubbergen. Het adres hiervan is de Pastoor Bloemenstraat 1. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is en is tevens een afhaallocatie van Bubbleball.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.