Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Emmen Bubbleball

Origineel groepsuitje? Speel Bubbleball in Emmen, een voetbalspel waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Dit zorgt ervoor dat je elkaar pijnloos omver kan kegelen, wat hilarische momenten oplevert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Emmen spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste kunt u kosten besparen indien u zelf een speellocatie weet te organiseren, de moeite waard! Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor de gewenste activiteit. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Actieve activiteit in Emmen doen?

Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en specialer wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Emmen bieden wij zelfs een aantrekkelijke korting aan, namelijk een tweede activiteit voor 50% korting! Bubbelbal is ook goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden.

Hierdoor wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor iedereen; voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje, of sportdag. Voor elke leeftijd hebben wij passende activiteit en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze instructeurs komen op elke locatie en al onze activiteiten zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Emmen

Buiten is het spel te spelen op een grasveld. In deze plaats gebruiken wij een standaard speelveld met het adres Kapelstraat 2 in Emmen. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van Soccer Temple Emmen aan de Nijbracht 37a in Emmen. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is en is tevens een afhaallocatie van Bubbleball.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.