Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelbal op je eigen locatie

Speel dit lachwekkende voetbalspel op je eigen locatie overal in Nederland! Wij komen naar je toe of je kunt zelf eventueel de materialen ophalen.

Je eigen locatie dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

Er dient een objectvrij speelveld van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met een zachte ondergrond van (kunst)gras, zand of sportvloer.

Er dient een stroompunt (220V) aanwezig te zijn op het speelveld. Dit kan met haspels (kunnen wij eventueel meenemen).

Er dient een objectvrije valruimte te zijn buiten de afmetingen om zonder scherpe objecten.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van het aantal factoren. Ten eerste scheelt het kosten indien u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit kan al zeker de moeite waard zijn om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat er ook voor u een geschikte offerte op maat ontstaat. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie.

Waar moet ik een speellocatie aanvragen:

Een parkje, speelveldje in de wijk, speeltuin of grasveld in de buurt hoeft u niet te reserveren of bekend te maken bij de gemeente, mits u onder de 40 deelnemers blijft. Anders dient u een melding te maken bij de gemeente.

Indien u een indoorlocatie wilt organiseren kan dit veelal bij de lokale gemeente online op de website. Als particulier kunt u dit vaak zelf goedkoper regelen, dan dat wij dat kunnen, aangezien wij een commercieel tarief betalen. Houd rekening met ongeveer 30 minuten opbouwtijd bij het vastleggen van een sportzaal of sporthal.