Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelbal in Breukelen

Een hilarisch voetbalspel in Breukelen? Speel nu Bubbleball, waarbij iedereen een opgeblazen luchtbal om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar pijnloos omver te kegelen, wat hilarische momenten opgeleverd voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Breukelen spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste kunt u kosten besparen als u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit is de moeite waard om energie in te steken. Verder is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor de activiteit. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Origineel Groepsuitje in Breukelen spelen?

Bubbelbal is ook goed te combineren met andere nieuwe activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Breukelen bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor jullie activiteit; voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor elke leeftijd hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze instructeurs komen overal op locatie en onze activiteiten zijn innovatief en verrassend!

Onze locatie in Breukelen

In deze stad gebruiken wij een speelveld voor al onze activiteiten. Buiten is het spel te spelen op een speelveld dichtbij het centrum met een goede verbinding met het openbaar vervoer. Dit is op adres: Boendermakerstraat 20. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sporthal Stinzenhal in Breukelen. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.

Kiest u om de Bubbleballen zelf op te halen? Dit kan op onze locatie in Breukelen.