Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Almere Bubbleball

Speel dit lachwekkende voetbalspel in Almere, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar zonder pijn omver te kegelen, wat hilarische momenten oplevert voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Almere spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtballen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste kunt u kosten besparen indien u zelf een speellocatie weet te organiseren. Dit is zeker de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Actieve activiteit in Almere doen?

Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Almere bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting! Bubbelbal is ook heel goed te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden.

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Almere

In deze plaats gebruiken wij een standaard speelveld. Buiten is het spel te spelen op een speelveld met het adres Enrico Fermistraat 30 in Almere. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van het topsportcentrum in Almere. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.

Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?
Powered by