Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Almelo Bubbleball

Speel een tof voetbalspel in Almelo; Bubbleball. Een activiteit waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Hierdoor is het mogelijk om elkaar zonder pijn omver te kegelen, wat lachwekkende momenten oplevert voor de deelnemers, maar ook zeker voor de toeschouwers. In Almelo spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtballen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs wordt bepaald door een aantal factoren. U kunt kosten besparen door zelf een speellocatie te organiseren. Dit is de moeite waard om energie in te steken. Ten tweede is het slim om niet voor iedereen een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Tevens heeft u de keuze uit zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Actieve activiteit in Almelo doen?

Wilt u dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, stel dan een pakket samen van twee activiteiten! In Almelo bieden wij zelfs een korting aan, namelijk een 2e activiteit met 50% korting! Bubbelbal is ook prima te combineren met andere originele activiteiten die wij aanbieden.

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor u, voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitje,  of sportdag. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen overal op locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze speellocatie in Almelo

In deze plaats gebruiken wij een standaard speelveld. Buiten is het spel te spelen op een speelveld in het Schelfhorstpark te Almelo. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van het Sporthal Het Sportpark in Almelo. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.