Speel Bubbleball op onze locatie!
Slider

Bubbelbal in Abcoude

Organiseer dit toffe voetbalspel in Abcoude, waarbij iedere deelnemer een opgeblazen Bubbleball om zich heen draagt. Kegel je vrienden pijnloos omver, dit zorgt voor hilarische momenten voor de deelnemers, maar ook zeker voor het publiek. In Abcoude spelen wij het spel op een openbaar veld. Hier zijn geen kleedkamers aanwezig, maar er is ruimte genoeg om dit leuke voetbal spel met luchtbellen te spelen. U dient minimaal 12 personen te hebben om dit spel te kunnen spelen.

Hoe kosten besparen op Bubbleball

De prijs is afhankelijk van bepaalde factoren. Het is mogelijk om kosten te besparen door zelf een speellocatie te organiseren. Dit is zeker de moeite waard om energie in te steken. Verder is het verstandig om niet voor iedere deelnemer een Bubbelbal te nemen, hierin adviseren wij u graag, zodat u nooit teveel betaald voor het evenement. Er zijn meerdere opties namelijk zelf ophalen, begeleiding of de materialen laten brengen op locatie. Na een offerte aanvraag, krijgt u een offerte op maat in de mail.

Origineel Groepsuitje in Abcoude doen?

Bubbelbal is prima te combineren met andere verrassende activiteiten die wij aanbieden. Zorg dat uw teamuitje of vrijgezellenfeest nog unieker en origineler wordt, door een arrangement samen te stellen van twee activiteiten! In Abcoude bieden wij een aantrekkelijke korting aan, namelijk een tweede activiteit met 50% korting!

Zo wordt uw evenement gegarandeerd een groot succes! Wij zijn er voor ieder kinderfeestje, lachwekkende bedrijfsuitjesportdag en vriendengroepen. Voor alle leeftijden hebben wij passende workshops en u krijgt altijd een offerte op maat. Onze begeleiders komen op iedere locatie en al onze workshops zijn uniek en verrassend!

Onze locatie in Abcoude

In deze stad gebruiken wij een standaard speelveld voor al onze activiteiten. Dit is outdoor te spelen op een speelveld dichtbij het centrum met een goede verbinding met het openbaar vervoer. Dit is namelijk bij FC Abcoude. Voor een geschikte indoorlocatie maken wij vaak gebruik van sporthal Kees Bonzaal in Arnhem. Deze accommodatie beschikt over een kantine indien dit gewenst is.

Het is ook mogelijk dat wij op uw locatie in deze plaats langskomen. De speellocatie dient een objectvrije ruimte van ongeveer 15 bij 25 meter te zijn met stroompunt in de buurt voor het opblazen van de bubbelballen. Tevens kunt u de activiteiten indoor spelen bij één van onze locatiepartners.