BUBBLEBALL

Bekijk hieronder al onze Activiteiten voor Groepen!

Bubbleball - Bubbelbal - Bubbelvoetbal - Huren

Elkaar pijnloos omver kegelen tijdens een potje voetbal, dat is Bubbelbal! Iedere speler heeft een opblaasbare bal om zijn of haar lichaam, waarmee je tegenstander bodychecks kan ontvangen. Wie is strategisch?

Archery Tag Huren Pijl en boogschieten

Een combinatie van trefballen met pijl en boog. Een nieuwe variant van paintball, waarbij je de tegenstand door pijlen met een larp-kop probeert te raken! Uitdagend en spannend!

Voetbaldart huren

Darten met je voeten! Het is nu mogelijk op een dartbord van 5 meter hoog! Lachwekkend en opvallend spel die overal op locatie, binnen en buiten, te spelen is. Scoor 180 of schiet op de Bull-Eye.

Lacrosse Huren

Een echt Amerikaans spel, waarbij je met je team moet samenspelen om een doelpunt te kunnen maken. Iedere speler heeft een stok met een mandje daarin, waarmee je de bal moet vangen en overspelen! Vernieuwend en uniek!

3D Twister Huren

Het eeuwenoude Twister speel je deze keer niet alleen op een vloer, maar ook met 3 zijwanden! Dat betekent dat het spel met 15 man tegelijk gespeeld kan worden en dat je het elkaar wel eens flink moeilijk kunt gaan maken!

Teamgames Huren

In zes verschillende samenwerkingsspellen worden jullie skills op de proef gesteld. Wie is tactisch slim of wie heeft juist praktisch inzicht. Je hebt elkaar nodig om deze teambuildingsactiviteit te winnen! Overal in NL mogelijk!

Ouderwetse Gymles Huren

Ken je hem nog? Die ouderwetse gymles met zijn foute witte polo en fluitje om zijn nek? Huur deze workshop, ga terug naar de middelbare schooltijd en je komt niet meer bij van het lachen! Unieke activiteiten uit de gymles.

Apenkooi Huren

Een potje traditioneel Apenkooien zoals vroeger. Blijf met je voeten van de vloer, terwijl je als een aap verkleed de jager te snel af probeert te zijn. Onder begeleiding van muziek en rondvliegende bananen!

Voetgolf Huren Workshop

Laat je voeten spreken op een midget golfbaan die overal op locatie opgebouwd kan worden. Een 9 holes parcours, inclusief golf voetbalsokken en golfpet ben je in ieder geval goed voorbereid!

Biljartvoetbal Huren

Een potje poolen of biljarten, maar niet met een keu maar met je voeten! Deze grote biljarttafel van 4 bij 7 meter wordt geleverd met 16 biljartballen, waarbij je 2 tegen 2 de strijd aangaat. Leuk bij een barbecue of als side-event!

Tchoukball Huren

Een handbalvariant waarbij je al overspelend de bal in een schuine trampoline moet zien te werpen. Inzicht en precisie vereist, want je medespeler moet de handbal ook weer vangen om een punt te scoren!

Kinball Huren

Een Canadees spel wat vooral erg groot is geworden in Azie. Een grote bal met 1 diameter dient op de grond te vallen bij de tegenstander, maar met handen en voeten mag je dit proberen te voorkomen! Teambuildingsactiviteit nr. 1!

Lasergamen Huren

Dit spel is niet alleen maar in een kleine ingerichte loods te spelen, maar overal op locatie! In een bos, park of door je bedrijfspand heen. Een gegarandeerd succes met vele verschillende spelvarianten die te spelen zijn!

Bubbleball - Speed Soccer Veld - Sportproductions

Ben je op zoek naar een mooie side-event bij de vereniging, bedrijfsfeest of op school! Dit grote veld van 10 bij 20 meter heeft doeltjes waardoor de bal niet uit kan gaan. Vele sporten zijn mogelijk zoals voetbal, hockey, handbal, etc.

Ouderwetse Gymles Huren

Een grote knuppel met een zachte kop zorgt ervoor dat iedere speler niet goed hoeft te zijn in het spelletje om succesbeleving te ervaren. Ram de stuiterbal in het doel van de tegenstander en ga te keer zoals vroeger in de gymles!

Bubbleball.nl is onderdeel van Sportproductions. Al 7 jaren zijn wij jouw partner in het gebied van sportieve activiteiten en blijven we telkens de hipste en nieuwste sporten naar Nederland brengen. Bekijk ook eens onze andere uitjes en activiteiten!

logo 2 sportproductions
Meer dan
0
Bubbleballen verkocht!
Ongeveer
0
evenementen gehost
Maar liefst
0
tevreden klanten voorzien
Stuur bericht
Kunnen wij je helpen?
Mijn naam is Sander, kan ik je helpen?
Powered by